تبلیغ صفحه خبر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 26 ژوئن 2024 - 13:01
کد خبر : 440663

نامزدهای جبهه انقلاب اجماع کنند تا راه شهید رئیسی ادامه داشته باشد

نامزدهای جبهه انقلاب اجماع کنند تا راه شهید رئیسی ادامه داشته باشد

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور گفت: امیدواریم با اجماع در همین مرحله اول، رئیس جمهور از جبهه انقلاب انتخاب شود و راه شهید رئیسی ادامه پیدا کند. به گزارش سادس محمدصالح جوکار، رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با سراج24 به شرح خصوصیات نامزد اصلح گفت: نامزدی اصلح است

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور گفت: امیدواریم با اجماع در همین مرحله اول، رئیس جمهور از جبهه انقلاب انتخاب شود و راه شهید رئیسی ادامه پیدا کند.

به گزارش سادس محمدصالح جوکار، رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با سراج24 به شرح خصوصیات نامزد اصلح گفت: نامزدی اصلح است و در شرایط فعلی برای انقلاب و نظام و کشور کارسازی می‌کند که کارآمد بوده و تجربه کافی در کارنامه داشته باشد.
نماینده مردم یزد در مجلس در ادامه تصریح کرد: نامزد اصلح باید روحیه خستگی‌ناپذیر، جهادی و انقلابی داشته باشد. کارنامه‌ی مشخص و همچنین برنامه روشن برای آینده دیگر ویژگی لازم برای نامزد اصلح است و ما چنین فردی را می‌خواهیم.
رئیس کمیسیون امور داخلی مجلس اظهار کرد: ما بعد از چهل‌وپنج سالی که از عمر انقلاب اسلامی می‌گذرد، کسی را نمی‌خواهیم که در این شرایط آزمون و خطا داشته باشد. ما کسانی را می‌خواهیم که آزمون خود را پس داده‌اند و این ویژگی ارجحیت خواهد داشت.
جوکار در پایان به اهمیت اجماع میان نامزدهای جبهه انقلاب اشاره و تاکید کرد: در شرایط فعلی چهار نامزد از جبهه انقلاب حاضر هستند که انتظار داشته و داریم که این نامزدها کنار یکدیگر بنشینند و ائتلاف کنند تا آرا پراکنده نشود. امیدواریم با اجماع در همین مرحله اول، رئیس جمهور از جبهه انقلاب انتخاب شود و راه شهید رئیسی ادامه پیدا کند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.