تبلیغ صفحه خبر
تاریخ انتشار : دوشنبه 13 نوامبر 2023 - 15:17
کد خبر : 413646

«دشت یاری» نقطه آغاز طرح های آبخیزداری

«دشت یاری» نقطه آغاز طرح های آبخیزداری

در ادامه جلسات راهبردی مسئولان قرارگاه تحول، نوآوری و پیشرفت کشاورزی، جلسه‌ هماهنگی بین مهندس جوادی عضو هیئت مدیره موسسه جهاد توسعه و دکتر نوبخت رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور حول محور قراردادهای آبخیزداری کشور برگزار شد. به گزارش سادس بر اساس این گزارش در این جلسه شیوه‌های هدایت و مدیریت قراردادهای آبخیزداری

در ادامه جلسات راهبردی مسئولان قرارگاه تحول، نوآوری و پیشرفت کشاورزی، جلسه‌ هماهنگی بین مهندس جوادی عضو هیئت مدیره موسسه جهاد توسعه و دکتر نوبخت رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور حول محور قراردادهای آبخیزداری کشور برگزار شد.

«دشت یاری» نقطه آغاز طرح های آبخیزداری

به گزارش سادس بر اساس این گزارش در این جلسه شیوه‌های هدایت و مدیریت قراردادهای آبخیزداری که با  قرارگاه امام حسن مجتبی (علیه السلام) منعقد شده، مورد بحث، بررسی و تبادل نظر کارشناسانه قرار گرفت و مقرر شد با هدایت و راهبری موسسه جهاد توسعه، عملیات اجرایی طرح های آبخیزداری در اسرع وقت آغاز شود.

نکته حائز اهمیت آنکه در این جلسه با توجه به اهمیت ویژه منطقه دشت یاری در استان سیستان و بلوچستان این منطقه به عنوان نقطه اول عملیات اجرایی همزمان با هفته بسیج شروع به کار خواهد کرد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.