تبلیغ صفحه خبر
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۵:۲۸
کد خبر : 450505

استقرار نظامیان ناتو در مرز غربی روسیه

استقرار نظامیان ناتو در مرز غربی روسیه

به گزارش سادس، تحرکات ضد روسی غربی‌ها با استقرار حداقل ۸۰۰ نظامی دانمارک در لتونی برای اجرای ماموریت ناتو تشدید شده است. دانمارک بیش از ۸۰۰ سرباز و صدها وسیله نقلیه نظامی را به لتونی اعزام کرده و ورود یک گروه رزمی دانمارکی را که تا ژانویه ۲۰۲۷ در جناح شرقی ناتو خدمت خواهد کرد،

به گزارش سادس، تحرکات ضد روسی غربی‌ها با استقرار حداقل ۸۰۰ نظامی دانمارک در لتونی برای اجرای ماموریت ناتو تشدید شده است.

دانمارک بیش از ۸۰۰ سرباز و صدها وسیله نقلیه نظامی را به لتونی اعزام کرده و ورود یک گروه رزمی دانمارکی را که تا ژانویه ۲۰۲۷ در جناح شرقی ناتو خدمت خواهد کرد، تکمیل کرده است.

طبق گزارش‌ها، این نیرو به تیپ چندملیتی ناتو لتونی به رهبری کانادا منتقل شده است و دانمارک را به یکی از مشارکت‌کنندگان اصلی این تیپ تبدیل می‌کند.

این اقدام نظامی پس از تصمیم دولت دانمارک در ماه ژوئن برای اعزام یک گردان تا ۸۵۰ نیرو به لتونی در نیمه دوم سال ۲۰۲۶ صورت می‌گیرد.

ارتش دانمارک پس از جابجایی پرسنل و تجهیزات در سراسر منطقه بالتیک، استقرار این گروه رزمی را در لتونی تکمیل کرد. این نیرو شامل عناصر رزمی و پشتیبانی است و صدها وسیله نقلیه را به کمپ «والدمار» آورده است.

به دنبال آغاز جنگ روسیه و اوکراین در تاریخ پنجم اسفند ۱۴۰۰، غرب به رهبری آمریکا حضور نظامی خود در مناطق مجاور مرزهای روسیه را تشدید کرده است.

دانمارک پیش از این اعلام کرده بود که تانک‌ها، خودروهای جنگی پیاده نظام، نفربرهای زرهی و سایر تجهیزات از طریق بنادر دانمارک برای استقرار منتقل خواهند شد.

انتقال رسمی اختیارات در کمپ والدمار، نیروی دانمارکی را تحت تیپ چندملیتی ناتو لتونی قرار داد. این تیپ توسط کانادا رهبری می‌شود و شامل نیروهایی از دانمارک و ۱۲ کشور دیگر عضو ناتو است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.