بیانیه یحیی سریع درباره تجاوز عربستان علیه یمن

به گزارش سادس به نقل از المسیره، یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن امروز شنبه در بیانیه ای به تشدید حملات دشمن سعودی به کشورش اشاره کرد. سخنگوی نیروهای مسلح تصریح کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته، دشمن سعودی با استفاده از جنگنده های اف-۱۵ و تایفون که از پایگاه های هوایی «خمیس مشیط» و «طائف»
به گزارش سادس به نقل از المسیره، یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن امروز شنبه در بیانیه ای به تشدید حملات دشمن سعودی به کشورش اشاره کرد.
سخنگوی نیروهای مسلح تصریح کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته، دشمن سعودی با استفاده از جنگنده های اف-۱۵ و تایفون که از پایگاه های هوایی «خمیس مشیط» و «طائف» برخاسته بودند، ۲۷ حمله هوایی انجام داد. حملات هوایی دشمن سعودی، زیرساخت های غیرنظامی از جمله پل ها، جادهها و سایر تأسیسات را در استان های تعز، مأرب، صعده، عمران، اب و حجه هدف قرار داد.
بر اساس این رسانه، یحیی سریع سپس گفت: مجموع حملات هوایی و موشکی تجاوزکارانه سعودی ها از زمان آغاز تشدید درگیریها به ۱۰۵۹ مورد رسیده است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.





ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0