قطر: منطقه نیازمند نظام امنیتی جدید با حفظ حاکمیت کشورهاست

به گزارش سادس، وزارت امور خارجه قطر امروز سهشنبه با صدور بیانیهای اعلام کرد که سفر هیئت قطری به تهران با هدف حمایت از تلاشهای میانجیگرانه برای مهار بحران کنونی و جلوگیری از تشدید تنشها انجام شده است. به گفته این وزارتخانه، این تلاشها بر کاهش تنشها و پایان دادن به بحران میان آمریکا و
به گزارش سادس، وزارت امور خارجه قطر امروز سهشنبه با صدور بیانیهای اعلام کرد که سفر هیئت قطری به تهران با هدف حمایت از تلاشهای میانجیگرانه برای مهار بحران کنونی و جلوگیری از تشدید تنشها انجام شده است.
به گفته این وزارتخانه، این تلاشها بر کاهش تنشها و پایان دادن به بحران میان آمریکا و ایران از مسیرهای مسالمتآمیز متمرکز است و مشورتها میان شرکای منطقهای و بینالمللی برای پایان نهایی این بحران ادامه دارد.
دوحه در ادامه بر ضرورت ایجاد یک نظام امنیتی منطقهای جدید با در نظر گرفتن حاکمیت کشورها تأکید کرد و آن را لازمه ثبات پایدار در منطقه دانست.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.





ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0