تبلیغ صفحه خبر
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 24 شهریور 1405 - 14:57
کد خبر : 450757

چین خواستار پایان دیپلماتیک جنگ آمریکا علیه ایران شد

چین خواستار پایان دیپلماتیک جنگ آمریکا علیه ایران شد

به گزارش سادس به نقل از آناتولی، چین روز سه‌شنبه خواستار یافتن راه‌حل سیاسی و دیپلماتیک برای جنگ ایران و آمریکا شد؛ موضعی که پس از انتشار گزارش بازرس کل پنتاگون درباره کمبود مهمات مورد استفاده در این جنگ مطرح شده است. گو جیاکون، سخنگوی وزارت امور خارجه چین در نشست خبری هفتگی این وزارتخانه

به گزارش سادس به نقل از آناتولی، چین روز سه‌شنبه خواستار یافتن راه‌حل سیاسی و دیپلماتیک برای جنگ ایران و آمریکا شد؛ موضعی که پس از انتشار گزارش بازرس کل پنتاگون درباره کمبود مهمات مورد استفاده در این جنگ مطرح شده است.

گو جیاکون، سخنگوی وزارت امور خارجه چین در نشست خبری هفتگی این وزارتخانه گفت پکن «در حال پیگیری وضعیت خاورمیانه و منطقه خلیج فارس» است.

او افزود: امیدواریم طرف‌های مربوطه اختلافات خود را از طریق ابزارهای سیاسی و دیپلماتیک حل کنند.

این اظهارات در واکنش به نخستین گزارش بازرس کل پنتاگون مطرح شد که نشان می‌دهد مهمات مصرف‌شده در جریان جنگ چهارماهه آمریکا علیه ایران، موجب ایجاد «کسری در ذخایر راهبردی» آمریکا شده و چالش هایی را در ظرفیت صنعتی دفاعی این کشور آشکار کرده است.

بر اساس این گزارش، افزایش ظرفیت تولید مهمات به «زمان قابل‌توجهی» نیاز دارد. از جمله مهم‌ترین کاستی‌های شناسایی‌شده می‌توان به موتورهای موشک سوخت جامد، مواد منفجره و پیشران‌های با کیفیت بالا و همچنین کمبود نیروی کار ماهر در بخش تولید اشاره کرد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.